12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn autocamion încărcat cu grâu s-a răsturnat

Un autocamion încărcat cu grâu s-a răsturnat

Un tir încărcat cu 23 de tone de grâu s-a răsturnat ieri pe Drumul Naţional 67, care face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu, circulaţia fiind restricţionată pe o singură bandă.

Accidentul s-a produs în dreptul localităţii Halânga, la zece kilometri de Severin, într-o curbă destul de periculoasă, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La faţa locului au intervenit, cu două autospeciale cu apă şi spumă, pompierii, care, după ce au decuplat bornele de alimentare de la baterie, au spălat carosabilul de motorina scursă din rezervorul tirului, spart în urma impactului.

„În jurul orei 7.00, am fost solicitaţi pentru a interveni pe Drumul Naţional 67, în dreptul localităţii Halânga, la un accident rutier în care un tir încărcat cu grâu s-a răsturnat, iar din rezervor, care s-a spart, se scursese motorină. Am acţionat cu apă pentru spălarea carosabilului şi am decuplat bornele de alimentare de la baterie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime“, a declarat Daniel Răducanu, plutonier major la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS