14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎnşelată de o ghicitoare

Înşelată de o ghicitoare

O femeie care a fost păcălită de o ghicitoare a făcut plângere la poliţie, minţind că a fost tâlhărită pe stradă. Mihaela Boacă, de 22 de ani, din Craiova, a sesizat joi poliţia despre faptul că un grup de persoane necunoscute, trei bărbaţi şi o femeie, i-a furat nişte bijuterii în timp ce se deplasa pe o alee din cartierul Craioviţa Nouă.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 au început imediat verificările, dar au avut surpriza să constate că sesizările tinerei în plângerea depusă erau minciuni. Ea a fost abordată de o femeie necunoscută în timp ce se afla la locul de muncă, un magazin situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, iar aceasta i-a propus să îi ghicească viitorul. Ghicitoarea i-a cerut Mihaelei Boacă un lănţişor, o brăţară şi trei inele, pe care le-a învelit într-o cârpă, după care, profitând de neatenţia tinerei, a înlocuit legătura cu alta asemănătoare în care se aflau pietricele. Tânăra şi-a dat seama de înşelătorie numai după plecarea ghicitoarei.

Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 2.500 de lei. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, suspecta are 40-45 de ani, înălţime 1,60-1,65 m, păr negru lung, ten măsliniu, fără semne particulare, îmbrăcată în pulover roşu lung şi fustă lungă şi largă de culoare neagră. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, iar cercetările continuă pentru identificarea suspectei şi recuperarea prejudiciului cauzat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII