12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalControl la Mănăstirea Hurezi

Control la Mănăstirea Hurezi

Premierul Tăriceanu a vizitat şi Mănăstirea Hurezi, obiectiv de arhitectură veche, unde lucrările de restaurare au fost de proastă calitate.

„Am vizitat mănăstirea Hurezi, care e un important obiectiv de arhitectură vechi. Am avut o discuţie cu maica stareţă şi sunt mâhnit să văd că lucrările de restaurare făcute sunt de foarte proastă calitate. O să trimit o echipă de control de la minister, formată din experţi care să facă o analiză a lucrărilor. Se cheltuiesc foarte mulţi bani şi toată lumea trebuie să înţeleagă că e vorba de bani publici. Cu privire la această situaţie o să îl informez şi pe ministrul culturii şi cultelor ca să ia măsurile care se impun“, a spus Tăriceanu.

Primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu a declarat ieri, la Vâlcea, că ar dori ca societatea Oltchim să fie privatizată cu capital românesc, „dacă se poate“, şi nu cu acpital străin. Premierul şi-a arătat disponibilitatea de a sprijini combinatul spre privatizarea prin infuzie de capital, nu cu investitori strategici.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII