Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Autoturism neînmatriculat, în trafic

OLT. O femeie din Drăgăneşti-Olt a fost descoperită de poliţiştii de frontieră din Corabia conducând un autoturism neînmatriculat. Anca R., de 30 de ani, a fost depistată în trafic, zilele trecute, pe raza oraşului Corabia, la volanul unui autoturism BMW, cu numere de înmatriculare străine. În urma verificărilor efectuate de lucrătorii operativi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Frontieră Olt a rezultat că autoturismul, înmatriculat în Italia, a fost radiat din circulaţie pe 29.10.2007. Pe numele şoferiţei s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

Sebastian MIHAI

 

Accident la Vlădila

OLT. Un tânăr de 21 de ani a fost victima unui accident de circulaţie petrecut duminică, în jurul orei 20.00, pe raza comunei Vlădila, judeţul Olt. Marian D., din localitate, se deplasa la volanul unui autoturism Dacia Logan. Din cauza neatenţiei în conducere, tânărul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit de doi pomi de pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul a fost transportat la Spitalul Caracal, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Dana MIHĂILĂ

 

A intrat cu maşina într-un cap de pod

VÂLCEA. Un vâlcean care s-a urcat beat la volan a provocat un grav accident de circulaţie. Ion M., de 34 de ani, din comuna Stăneşti, a condus un autoturism Hyundai Accent, în localitatea Budeşti, iar la un moment dat, a pierdut controlul autovehiculului şi s-a lovit de un cap de pod. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, precum şi rănirea uşoară a Elenei C., pasageră în autoturism. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit lui Ion M. dosar penal.

Mădălina MITROI

 

Vidra şi Obârşia Lotrului, lăsate în beznă de un copac

VÂLCEA. O furtună a lăsat, în weekendul trecut, pentru câteva ore, nordul judeţului Vâlcea fără curent electric. Un copac a fost doborât de vânt pe linia Vidra – Obârşia Lotrului – Voineasa şi a rupt conductorii electrici, în timpul furtunii. Marinela Feraru, purtătoarea de cuvânt de la CEZ Distribuţie Vâlcea, a declarat că au rămas fără energie electrică, timp de cinci ore, abonaţii casnici din staţiunile Vidra şi Obârşia Lotrului. Două echipe ale instituţiei au lucrat în zonă cinci ore pentru a remedia situaţia.

Alina STATE-FULGER

 

Bolnavă psihic, dispărută de la domiciliu

OLT. O bolnavă psihic din Caracal a dispărut de la domiciliu. Poliţia a fost sesizată duminică despre caz, de Cornelia Ludovici, mama femeii dispărute. Aceasta le-a spus oamenilor legii că fiica sa, Florina, de 34 de ani, cunoscută cu afecţiuni psihice, a plecat de acasă sâmbătă seară şi nu s-a mai întors.

O echipă din cadrul Poliţiei Caracal s-a deplasat imediat la locuinţa femeilor, iar în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că Florina mai părăsise domiciliul.

Semnalmentele acesteia sunt următoarele: înălţime 1,50 – 1,55 metri, păr şaten, lung până la umeri, ochi negri. La data dispariţiei, femeia purta o bluză neagră, tricou albastru, pantalon blue jeans şi era încălţată cu opincuţe albastre. Cine poate da relaţii este rugat să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dana Mihăilă

Exit mobile version