Acasă Local Autorul crimei de la Caracal, trimis în judecată

Autorul crimei de la Caracal, trimis în judecată

Autorul crimei petrecute în luna ianuarie la Caracal, când o femeie a fost violată şi omorâtă
într-un imobil părăsit, a fost trimis în judecată.

 

 

OLT. Dănuţ Zamfir, de 50 de ani, a fost trimis în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Olt, după cum a declarat Eugen Iacobescu, procurorul care se ocupă de caz. Dănuţ Zamfir este cercetat pentru viol şi omor calificat, iar dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare. Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile, după ce în luna ianuarie a ucis cu sânge rece o bătrână de 72 de ani.

După crimă, el a încercat să scape şi a plecat în Italia pentru o lună. Anchetatorii bănuiau cine este autorul faptei, dar nu aveau probe suficiente pentru a demonstra asta. În urma rezultatelor probelor trimise la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti, oamenii legii au primit confirmarea că Zamfir este criminalul.

Au aşteptat momentul când acesta s-a întors din Italia şi l-au reţinut imediat, pentru cercetări. Dănuţ Zamfir şi-a recunoscut fapta, regretând gestul comis la băutură şi a cerut închisoare pe viaţă pentru ce a făcut. Potrivit procurorului Iacobescu, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul poate petrece în închisoare până la 25 de ani.

Exit mobile version