10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAutorul crimei de la Caracal, trimis în judecată

Autorul crimei de la Caracal, trimis în judecată

Autorul crimei petrecute în luna ianuarie la Caracal, când o femeie a fost violată şi omorâtă
într-un imobil părăsit, a fost trimis în judecată.

 

 

OLT. Dănuţ Zamfir, de 50 de ani, a fost trimis în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Olt, după cum a declarat Eugen Iacobescu, procurorul care se ocupă de caz. Dănuţ Zamfir este cercetat pentru viol şi omor calificat, iar dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare. Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile, după ce în luna ianuarie a ucis cu sânge rece o bătrână de 72 de ani.

După crimă, el a încercat să scape şi a plecat în Italia pentru o lună. Anchetatorii bănuiau cine este autorul faptei, dar nu aveau probe suficiente pentru a demonstra asta. În urma rezultatelor probelor trimise la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti, oamenii legii au primit confirmarea că Zamfir este criminalul.

Au aşteptat momentul când acesta s-a întors din Italia şi l-au reţinut imediat, pentru cercetări. Dănuţ Zamfir şi-a recunoscut fapta, regretând gestul comis la băutură şi a cerut închisoare pe viaţă pentru ce a făcut. Potrivit procurorului Iacobescu, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul poate petrece în închisoare până la 25 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU