Acasă Local Poliţistul rănit la Slatina a fost transferat la Bucureşti

Poliţistul rănit la Slatina a fost transferat la Bucureşti

OLT. Poliţistul rănit grav în cumplitul accident de circulaţie, petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Slatina, a fost transferat la Spitalul de Urgenţă „Floreasca“, din Bucureşti. Ieri- dimineaţă, Constantin Dumitrescu a fost preluat de o ambulanţă specială care l-a transportat la Bucureşti, cu diagnosticul traumatism cranian şi traumatism de bazin cu fracturi multiple, prin accident rutier.

Potrivit cadrelor medicale din Secţia reanimare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, transferul a fost făcut la cererea familiei.

Agentul de la Compartimentul de Ordine Publică, din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost victima unui accident de circulaţie provocat chiar de el, după cum spun poliţiştii. Constantin Dumitrescu, de 37 de ani, încerca să-şi întoarcă maşina, o Dacie cu numărul de înmatriculare OT-11-CCD, pe strada Nicolae Titulescu. Pentru că nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere, la efectuarea manevrei de întoarcere, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Răzvan Guşoi, de 21 de ani, fiul directorului de la SC Electrocarbon SA, care se deplasa regulamentar la volanul unui Volkswagen Golf, cu numărul B-68-NRL.

Comisarul de poliţie Claudia Radu spune că omul legii era în timpul său liber când s-a întâmplat accidentul. Poliţiştii nu au putut stabili dacă agentul era băut în momentul producerii incidentului, întrucât, din cauza stării grave în care se afla, el nu a putut fi testat cu etilotestul. Medicii i-au recoltat probe de sânge, însă rezultatul acestora nu a sosit încă. Câţiva martori spun că Răzvan Guşoi circula cu viteză excesivă în momentul accidentului, el având în jur de 160 km/h.

Conform şefului Poliţiei Rutiere, comisarul Ilie Roşu, ancheta este abia la început, iar până acum nu a fost stabilită viteza cu care se deplasa tânărul. Roşu spune că acest lucru va fi posibil doar dacă va fi cerută o expertiză a maşinii pentru stabilirea vitezei.

Exit mobile version