11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA dispărut fără urmă

A dispărut fără urmă

Narghita Maria Tănăsescu, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a dispărut fără urmă de acasă de aproape o săptămână.

Narghita este căsătorită de nouă ani şi are un băieţel de opt ani, care acum întreabă mereu de ea. Cristian Tănăsescu, este disperat şi spune că nu înţelege gestul soţiei sale, pentru că între ei nu au fost niciodată certuri.

„A plecat într-o dimineaţă la serviciu mai devreme decât de obicei, spunându-mi că are ceva de rezolvat, şi de atunci nu a mai apărut. După-amiaza am încercat să o sun, dar nu mi-a răspuns şi de atunci nu mai ştiu nimic de ea. Am mers la poliţie, am căutat-o peste tot. Am fost chiar şi la ghicitoare pentru că sunt disperat şi mi-au spus că ar fi în viaţă. Nu înţeleg de ce a plecat aşa, fără să spună nimic“, a declarat soţul dispărutei.

Narghita şi Cristian Tănăsescu locuiau împreună cu fiul lor într-un apartament de pe Aleea Mihai Guşiţă din Drobeta Turnu Severin.

 

„Se iubeau foarte mult“

 

Una dintre vecinele soţilor Tănăsescu a spus că Narghita şi Cristian nu s-au certat niciodată şi că dispariţa femeii este surprinzătoare: „Când am auzit că a dispărut Narghita, nu mi-a venit să cred. Se iubeau foarte mult şi se înţelegeau perfect. E surprinzătoare această dispariţie. Eu sper să nu i se fi întâmplat ceva rău că ar fi păcat, e tânără“.

Poliţiştii au verificat şi depozitul unde lucra femeia. După ce au spart uşile, au constatat că aceasta nu a lăsat nimic înăuntru: nici chei, nici acte, nici haine. Asta înseamnă că plecase în acea sâmbătă de la serviciu şi de atunci parcă a intrat în pământ. Când a dispărut era îmbrăcată în blugi, o bluză albastră de trening, iar în picioare purta adidaşi albi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS