12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav în Romaneşti

Accident grav în Romaneşti

http:http://www.youtube.com/watch?v=N3FLKmXrhKg

Cinci persoane au ajuns marţi seară la Spitalul de Urgenţă din Craiova, în urma unei coliziuni frontale între două automobile pe bulevardul N. Romanescu.

Alexandru Ciob, de 45 de ani, din municipiu, conducea în jurul orei 20.00 o Dacia 1310 Break, cu numărul DJ-03-PNO, pe bulevardul Romanescu din localitate, pe sensul de mers dinspre Parc către ieşirea din oraş. Deoarece s-a urcat beat la volan, bărbatul a pierdut controlul direcţiei, a ajuns pe contrasens, trecând peste scuar, şi a intrat în coliziune cu o Dacia Nova, ce se deplasa regulamentar din direcţia opusă, condusă de Ion Gigea, de 41 de ani, din comuna doljeană Podari. Alături de şofer, în Nova se mai aflau soţia acestuia, Georgeta Giugea, de 52 de ani, şi nişte rude din comuna Bârca, Ştefan Giugea, de 69 de ani, şi Viorel Giugea, de 46 de ani.

Impactul dintre cele două maşini a fost deosebit de violent, în urma acestuia Ştefan Gigea fiind rănit grav, iar celelalte persoane suferind vătămări corporale uşoare. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit îngrijiri medicale, aflându-se în prezent în afara oricărui pericol. Poliţiştii au deschis pe numele lui Alexandru Ciob un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII