Acasă Local De la distracţie la spital

De la distracţie la spital

După ce au sărbătorit aproape toată noaptea Zilele municipiului Drobeta Turnu Severin, patru tineri din oraşul Strehaia au ajuns în stare gravă la spital. Maşina în care se aflau a lovit frontal stâlpul unui semafor electric de la ieşire din Severin. Pasagerul din dreapta a fost proiectat prin parbrizul autoturismului, iar două persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

Unul dintre martorii accidentului, prieten cu cei patru, care se afla în altă maşină, susţine că tinerii au fost urmăriţi de două autoturisme pline cu bărbaţi, care îi ameninţau cu săbiile, moment în care au pierdut controlul volanului. „Nu făceau accident dacă nu erau urmăriţi de două maşini pline cu nişte tipi cu săbii. Nu îi cunosc pe ăia, dar cu siguranţă din această cauză au făcut accident. Prietenii mei nu au avut nici o vină, doar voiau să scape de cei cu săbiile“, a spus acesta.

Poliţiştii nu au găsit nici o urmă de frânare la locul accidentului şi au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Trei dintre tinerii aflaţi în autovehicul au rămas internaţi la Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

 

Exit mobile version