Acasă Local Tragedie în Noaptea de Înviere

Tragedie în Noaptea de Înviere

O tragedie a avut loc în Noaptea de Înviere, în dreptul localităţii Hinova. Mamă şi fiică, din judeţul Caraş-Severin, care veneau la rude în Mehedinţi pentru a-şi petrece Sfintele Sărbători de Paşte, au plonjat de la o înălţime de aproape patru metri în apele învolburate ale Dunării. Dacia Nova în care se aflau cele două a derapat de pe carosabil sâmbătă seară, în jurul orei 22.00.

Pentru scoaterea victimelor din maşina scufundată a intervenit o echipă de pompieri.

„Când am ajuns la faţa locului, am găsit un autovehiculul care a plonjat în Dunăre. Când am tras autoturismul la mal, am găsit în el două persoane care erau decedate şi nu am mai putut face nimic pentru ele“, a spus Titu Bejenaru, plutonier la Serviciul de Descarcerare.

După ce pompierii îşi încheiaseră misiunea, la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la Serviciul de Ambulanţă, care a constatat decesul celor două victime.

Administratorul drumului a fost de negăsit, pentru a explica de ce strada nu are parapet în acea porţiune.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cauzele producerii accidentului, şi va fi tras la răspundere şi administratorul drumului care nu a semnalizat şi nu a amplasat un parapet de protecţie pe malul Dunării.

Exit mobile version