8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPoliţiştii, la datorie de Sărbători

Poliţiştii, la datorie de Sărbători

Peste 480 de poliţişti vor acţiona în judeţul Gorj pentru asigurarea unei bune desfăşurări a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Învierii lui Iisus.

În perioada 26-29 aprilie, agenţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judetuţui (IPJ) Gorj vor acţiona pentru a preveni actele de tulburare a ordinii şi liniştii publice. De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, oamenii legii vor interveni pentru descurajarea şi combaterea infracţiunilor sau a altor fapte antisociale, care pot aduce atingere ordinii publice, ordinii de drept, integrităţii persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru asigurarea desfăşurării normale a traficului rutier şi pietonal.

 

Locaşurile de cult, monitorizate

 

Siguranţa cetăţenilor în zona locaşurilor de cult din Gorj va fi asigurată de 367 de poliţişti de ordine publică, 36 de poliţie rutieră, 14 lucrători din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Feroviare şi 70 de poliţişti din cadrul altor formaţiuni operative ale IPJ Gorj.

Pentru fluidizarea traficului rutier, înainte, pe timpul slujbelor şi după terminarea acestora, agenţii Serviciului Poliţiei Rutiere vor supraveghea şi dirija circulaţia pe principalele artere din localităţi.

De asemenea, mai multe patrule vor fi prezente pe toată durata Sărbătorilor pe drumurile naţionale, judeţene şi pe principalele artere din municipiul Târgu Jiu, pentru siguranţa traficului rutier, respectarea normelor de circulaţie şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS