Acasă Local Gorj Şefii din administraţie petrec Paştele în familie

Şefii din administraţie petrec Paştele în familie

Şefii din administraţia judeţului Gorj vor petrece Sărbătorile alături de familii. Majoritatea celor care conduc principalele instituţii din administraţia publică locală vor rămâne de Paşti la Târgu Jiu şi abia după Sărbători vor merge în vizite la rude sau la prieteni.

Primarul Florin Cârciumaru a declarat că în Noaptea de Înviere va merge la biserică, dar va fi şi cu ochii pe angajaţii săi. „De Sărbători, noi asigurăm o activitate de permanenţă. Salubritatea va fi pe străzi pentru a strânge gunoiul şi alţi salariaţi se vor afla în diferite puncte ale oraşului. De Paşti o să fiu la Târgu Jiu cu familia şi după aceea voi ajunge la Negomir, la ţară, pentru că acolo sunt câteva tradiţii specifice zonei şi am mers de fiecare dată“, a afirmat edilul-şef.

Subprefectul de Gorj, Constantin Dumitrescu, va rămâne, de asemenea, acasă şi va sărbători Învierea Domnului la Târgu Jiu. „Nu mai plecăm de acasă. Luni sau marţi o să merg cu familia la soacră, în satul Brădiceni“, a spus subprefectul Dumitrescu.

Spre deosebire de cei doi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, se va deplasa de Paşti la Vâlcea, unde va petrece Sărbătorile alături de fraţii săi, în localitatea Bălceşti. „Întotdeauna ne-am întâlnit cu toţii acolo unde ne-am născut, pentru a fi împreună. A doua zi de Paşti o să fiu la Târgu Jiu“, a precizat şeful CJ Gorj.

 

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version