5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDeţinut, tatuat la fel ca Mutu

Deţinut, tatuat la fel ca Mutu

Robert Iftime şi prietenul său, Ionuţ Ciurea, sunt deţinuţi la Penitenciarul Târgu Jiu şi au o pasiune comună: tatuajele. Robert este fan Adrian Mutu şi şi-a tatuat braţul drept la fel ca fotbalistul.

 

 

GORJ. Corpul lui Robert Iftime este plin de tatuaje. Tânărul de numai 24 de ani, încarcerat pentru tâlhărie, este fan al fotbalistului Adrian Mutu, aşa că şi-a tatuat braţul drept la fel ca vedeta. „Pe corp am şapte tatuaje, dar când mă voi elibera, vreau să-mi mai fac. Îmi plac foarte mult, de aceea le-am făcut. Sunt fan al lui Mutu şi am pe braţ aceleaşi tatuaje ca şi el. Un cap de tigru, care a ieşit bine, o brăţară frumoasă şi semnul zodiacal, al meu, fecioară, şi al mamei. De aceea m-am şi tatuat, că l-am văzut pe Adrian Mutu la televizor şi mi-a plăcut foarte mult. Încerc să-mi păstrez condiţia fizică, trag de fiare ca să am un corp frumos“, a povestit Robert. Pe antebraţe, Robert şi-a tatuat numele soţiei sale, Mirela, şi pe cel al surorii sale, Raluca. „Le iubesc foarte mult pe aceste două femei minunate, care au făcut multe pentru mine. Mirela mă iubeşte şi mă aşteaptă. Am pe mâna stângă un tatuaj pe care îl voi termina peste două luni, când ies“, a spus deţinutul.

 

Semne tribale şi teme antireligioase

 

Ionuţ Ciurea defineşte perioada în care şi-a tatuat corpul drept una teribilistă: „Credeam că, tatuându-mă, voi fi mai şmecher, voi avea ceva în plus faţă de ceilalţi prieteni ai mei. Acum nu mi-aş mai face nici un tatuaj. Îmi plac cele pe care le am. Cel mai mult îmi place cel cu un drăcuşor. Cred în Dumnezeu, dar îmi place şi această imagine. Am cinci tatuaje mari pe mâini şi pe un picior. Mi le-au făcut diferiţi prieteni, unii se pricepeau, alţii nu. Unul s-a infectat şi s-a deteriorat. Acum, cel mai mult îmi place să fac sport“, a afirmat deţinutul, condamnat la şapte ani de închisoare pentru tâlhărie. Cei doi bărbaţi se cunoaşteau şi înainte de a intra la închisoare, crescând în aceeaşi zonă a Bucureştiului. „Suntem prieteni de când eram afară. Avem aceleaşi pasiuni, mai ales sportul“, a spus Ionuţ. Cei doi regretă infracţiunile pentru care au fost condamnaţi şi speră la o viaţă mai bună după ce vor ieşi din penitenciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS