Acasă Local Gorj Clipe de groază pe DE 70

Clipe de groază pe DE 70

Două familii au fost implicate într-un accident mortal produs duminică seară pe Drumul European 70, la 10 km de staţiunea Băile Herculane. Două autoturisme, unul înmatriculat în Mehedinţi şi altul în judeţul Gorj, s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului foarte puternic o femeie a decedat pe loc, iar patru persoane, printre care şi un copil, au fost grav rănite. Din primele concluzii, se pare că şoferul autoturismului din Gorj a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu celălalt autovehicul.

Martorii au declarat că şoferul maşinii de Gorj a trecut linia continuă, încercând să depăşească, deşi din sens opus veneau multe autovehicule.

„Nu pot să îmi explic. Ori a adormit, ori i s-a făcut rău, pentru că se vedeau maşinile care veneau pe contrasens“, a spus un participant la trafic.

Victimele au fost scoase dintre fiarele contorsionate de participanţii în trafic, nefiind nevoie de intervenţia Serviciului de descarcerare, şi au fost transportate cu patru ambulanţe la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Cele patru persoane au rămas internate pentru mai multe intervenţii chirurgicale, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor acestora de supravieţuire. Din cauza accidentului, circulaţia pe DE 70 a fost blocată pe ambele sensuri aproximativ o jumătate de oră.

Exit mobile version