Tâlhărie într-un bar

Autori


Noapte de coşmar pentru angajata unui bar de pe strada Piteşti, din Slatina. Doi bărbaţi necunoscuţi au intrat peste ea în local, au lovit-o cu pumnii în faţă, au ameninţat-o cu cuţitul şi au legat-o de scaun cu un cablu de telefon.

 

 

OLT. Tâlharii au furat băuturi alcoolice, ţigări şi banii pe care femeia îi avea în geantă. După ce au legat-o mai bine de scaun, cei doi au plecat cu marfa şi cu banii, spunându-i victimei că, dacă se va mişca în următoarea jumătate de oră, se vor întoarce şi o vor omorî. Femeia s-a zbătut mai bine de trei ore să scape de cablurile care o ţineau legată de scaun, iar în jurul orei 4.30 a reuşit să iasă în stradă şi să strige după ajutor.

Încă traumatizată după nenorocirea prin care a trecut, femeia abia a putut să povestească tot ce i s-a întâmplat. Ea a spus că incidentul s-a petrecut luni noapte, în jurul orei 1.00, când a auzit nişte zgomote la baie şi, speriată, a vrut să meargă în încăperea cu pricina, să vadă ce se întâmplă. Nu a mai apucat însă să ajungă acolo, întrucât doi bărbaţi au dat năvală peste ea, lovind-o cu pumnii în faţă. După ce au bătut-o până nu a mai ştiut de ea, agresorii au aşezat-o pe angajata barului Menuet pe un scaun şi au legat-o cu un cablu de la telefon, ameninţând-o cu moartea. În timp ce unul dintre ei o păzea cu un cuţit în mână, celălalt a cotrobăit nestingherit prin cameră şi a luat cantităţi importante de marfă.

 

„M-au ameninţat cu cuţitul“


 

„M-au legat de scaun, iar unul a stat lângă mine şi mă tot ameninţa. Mi-a cerut bani, dar

i-am spus că nu am nici un ban în casă şi chiar nu aveam. Dacă au văzut aşa, au început să fure din bar băuturi, ţigări, gume. Au umblat apoi în geanta mea şi mi-au luat telefonul mobil şi banii pe care îi aveam, peste 70 de lei. Nu am putut să-i văd, pentru că erau mascaţi. Am observat doar că au în jur de 30 de ani, erau îmbrăcaţi în negru, iar unul dintre ei avea adidaşi albi“, a spus Rodica Ion.

După ce au luat din bar cele mai scumpe mărfuri, cei doi bărbaţi au legat-o mai strâns pe femeie de scaun, pentru a se asigura că nu poate să scape şi să anunţe evenimentul la poliţie. Înainte să iasă, agresorii i-au spus femeii că timp de o jumătate de oră nu are voie să mişte sau să strige după ajutor, că va fi omorâtă. „M-au lăsat legată de scaun şi mi-au spus să nu mă mişc o jumătate de oră, că ei sunt în zonă şi, dacă aud ceva, o să vină să mă omoare. De la ora 1.00 până la 4.30 m-am zbătut să mă dezleg. Atunci am ieşit în stradă şi am început să strig după ajutor“, a mai spus Rodica Ion. Ea a fost văzută de un vânzător de ziare, care trecea cu bicicleta pe stradă. Când a aflat despre păţania femeii, acesta a sunat imediat la 112, anunţând evenimentul. Victima a fost dusă imediat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale. „Victima a fost diagnosticată cu traumatism facial prin agresiune individuală şi, cu toate că i-am recomandat să rămână internată în spital, aceasta a refuzat, părăsind unitatea medicală“, a spus medicul Fulga.

 

Tâlharii au fost filmaţi de camerele de supraveghere

 

La faţa locului s-a deplasat imediat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a început cercetările în acest caz. Deşi tâlharii nu au fost încă identificaţi, s-a întocmit un cerc de suspecţi, pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere de la benzinăria Petrom, aflată vizavi de bar, şi de cele ale spălătoriei auto aflate în imediata apropiere a localului. Potrivit celor declarate de fiul proprietarului barului, cei doi au fost filmaţi, iar pe baza înregistrării se va trece la identificarea lor. „Am înţeles că agresorii au fost filmaţi de camerele de la benzinărie, dar şi de camerele noastre de la spălătorie. Au furat din bar marfă în valoare de peste cinci milioane, numai băuturi şi ţigări scumpe“, a spus tânărul.

Poliţiştii i-au audiat ieri pe victimă, pe cel care a găsit-o şi pe proprietarul localului. Cercetările în acest caz continuă, în vederea identificării agresorilor. Când vor fi găsiţi, ei vor fi acuzaţi de tâlhărie şi riscă pedeapsa cu închisoarea.Comenteaza acum

Un comentariu;

  1. No One said:

    Daca se poate sa ne tineti la curent si cu decursul anchetei. Am vrea sa aflam si daca sunt prinsi agresorii.

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 16 aprilie 2008

Actualitate

» Elevii nu au calculatoare, dar primesc stick-uri
» Comunicat de presă
» Ford România, made in Craiova
» Maşini în capcanele asfaltului

Local

» Poliţişti cercetaţi pentru purtare abuzivă
» Noul ministru de externe a depus jurământul
» Bursa locurilor de muncă la Vâlcea
» Tâlhărie într-un bar
» Bani de la guvern pentru zonele afectate de inundaţii
» Distrigaz a stopat branşamentele în cartierul 600 de locuinţe
» Mafia balastului, scoasă basma curată
» Unităţi de învăţământ inundate de ploi
» Accident cu şase victime pe DN 7
» Donaţie de 339.250 de lei pentru Spitalul de Urgenţă
» Investiţii în şcoli
» Universitarii craioveni, pregătiţi de grevă
» Scurte ştiri
» A ucis două persoane, apoi s-a sinucis
» Publicitate mai puţină la tutun
» Vosganian nu renunţă la rovinietă
» Au evitat un câine şi au ajuns în spital
» Doi răniţi la intrarea în Craiova

Dolj

» Să vă fie ruşine!
» Jandarmii nu mai răspund la 956
» Arme introduse în ţară cu documente false

Sport

» Scurte ştiri
» Vişan, reales preşedinte al FR Volei
» Ioan Gavrilescu promite o echipă puternică
» Formaţiile doljene, în Cupa Ligii
» Cârstea a făcut senzaţie la Charleston
» Arrieta şi-a vizitat tatăl bolnav
» Pandurii strâng banii pe 2008
» Lung Jr., la concurenţă cu Bornescu
» Dinamităm Timişoara
» Clemente i-a certat pe jucătorii Murciei
» Bayern a pus ochii pe Deco şi pe Flamini
» Reghecampf, tentat să revină în ţară
» Romario se retrage
» Wigan a încurcat-o pe Chelsea

Bani & Afaceri

» IMM-urile pot accesa fonduri publice
» Volkswagen aruncă pe piaţă arma anti-Logan
» Soluţii eficiente de IT şi Comunicaţii

Magazin

» HOROSCOP
» Scurte stiri
» Trenciul, din nou la modă
» Tort cu cremă de căpşune
» Aşezarea plantelor în apartament
» Dieffenbachia, apreciată pentru frunzele ornamentale
» Proiectaţi-vă inteligent instalaţia electrică

Opinii

» Nu trageţi în jucători!

Top