17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu evitat un câine şi au ajuns în spital

Au evitat un câine şi au ajuns în spital

Trei craiovence au fost victimele unui eveniment rutier, produs ieri pe DN 6, în dreptul localităţii mehedinţene Butoieşti, după ce au evitat un câine care se afla pe stradă.

Şoferiţa de 26 de ani a pierdut controlul volanului, automobilul rostogolindu-se şi lovindu-se de un cap de pod. Din cauza impactului, tinerele au rămas încarcerate, fiind scoase de martorii care se aflau în trafic, după care au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

„Probabil că avea şi viteză mare, iar când a vrut să evite câinele a pierdut controlul. S-a rostogolit de câteva ori şi s-a târât destul de mult, după care s-a oprit în capul de pod. Eu am crezut că fetele au murit“, a spus o martoră.

Poliţia a precizat că nu se ştie cine este vinovat de producerea accidentului, dar va continua cercetările.

„Am fost solicitaţi pe raza localităţii Butoieşti, unde s-a produs un accident rutier. La faţa locului am constatat că trei tinere din Craiova s-au răsturnat cu maşina, în timp ce conducătoarea auto a încercat să evite un câine, care se afla pe stradă. Cele trei victime au fost scoase înainte să ajungă echipajele de descarcerare şi au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. În cauză s-au întocmit acte premergătoare, urmând să se stabilească soluţia legală“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII