15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPNL revine la acordarea tichetelor-cadou

PNL revine la acordarea tichetelor-cadou

Ministrul finanţelor, Varujan Vosganian, a anunţat ieri că a găsit o soluţie pentru a putea fi acordate tichetele-cadou. Vosganian a declarat, la finalul şedinţei conducerii PNL, că le-a prezentat colegilor o formulă care să permită acordarea tichete-cadou, în limitele sumelor prevăzute în acest scop în Legea bugetului de stat sau în veniturile administraţiilor locale.

„Am prezentat o reformulare care să înlăture posibilele excese şi care să asigure predictibilitate şi echilibru bugetar. Formularea aceasta spune că se pot acorda tichetele-cadou în limitele sumelor prevăzute ca atare în Legea bugetului de stat sau, după caz, în limitele veniturilor proprii disponibile ale administraţiei locale, venituri care rezultă din impozite şi taxe locale“, a explicat Vosganian.

Ministrul de finanţe a precizat că ordonanţa de urgenţă aflată în vigoare nu va fi însă abrogată, ci va fi făcută doar o „completare“ la articolul din Dispoziţii finale şi tranzitorii în care se vorbeşte despre această chestiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU