10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMischie, încântat de valul de adeziuni

Mischie, încântat de valul de adeziuni

Liderul PNG Gorj, Nicolae Mischie, a declarat că în ultima săptămână a înregistrat aproape 300 de adeziuni la formaţiunea politică pe care o conduce. Fostul baron de Gorj a precizat că mulţi dintre cei care au semnat adeziuni au ales PNG şi pentru că Nicolae Mischie a ajuns la conducerea partidului.

„Se înregistrează un aflux nebănuit de membri către partidul nostru. Se pare că propagandiştii şi activiştii noştri şi-au făcut treaba. În numai două zile, din trei comune s-au strâns peste 280 de adeziuni! Nu ştiu dacă mai există partid în ţară cu astfel de performanţe. Nu mai vorbesc de cele din judeţul Gorj, pe care le-am lăsat mult în urmă. Cei care şi-au pus CNP-ul pe aceste adeziuni au avut o convingere. Chiar dacă nu ne-ar vota toţi, tot e ceva. Nu le-a spus nimeni să semneze, ci au făcut-o din proprie iniţiativă. Au încredere în partid, şi de ce să fiu modest, şi în persoana mea. În câteva luni vom avea un partid care nu va avea cu cine să discute la nivel de judeţ“, a povestit Mischie, în cadrul conferinţei de presă a partidului.

 

Atac subtil la Morega şi Manţog

 

Nicolae Mischie consideră că, deşi Gigi Becali este un om foarte bogat, Organizaţia PNG Gorj este foarte săracă şi nu va miza la alegerile locale pe fonduri mari pentru campanie. După ce a afirmat că îşi doreşte o campanie decentă, fostul baron de Gorj i-a atacat subtil şi fără să le pronunţe numele pe democrat-liberalul Ionel Manţog, pentru că foloseşte mulţi bani pentru campanie, şi pe Dan Ilie Morega, pentru trecutul său de fost nomenclaturist. „Noi nu avem bani, chiar dacă preşedintele nostru este foarte bogat. Nababismul acesta de a îmbrăca cu fulare, tricouri, şepci şi geci atâţia oameni vine în contradicţie cu sărăcia cu care se confruntă populaţia judeţului. Se creează chiar o situaţie hilară. De aceste geci nu beneficiază cine trebuie, săracii. E treaba dumnealor ce fac. Nu ne este teamă de această competiţie. Cred că putem câştiga lejer. Nu ştiu cât de potrivit poate să fie un jurist (Ionel Manţog – n.r.) să conducă judeţul, sau un economist (Dan Ilie Morega – n.r.) care a privat o bună perioadă populaţia judeţului de o mulţime de lucruri“, a declarat Nicolae Mischie, de meserie profesor de istorie, care nu are în comun cu Ionel Manţog şi Dan Ilie Morega meseria, ci dosarele penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII