Acasă Local Hoţii strigă hoţul!

Hoţii strigă hoţul!

MEHEDINŢI. În cadrul conferinţei de presă susţinute ieri de vicepreşedintele Partidului Social Democrat – filiala Mehedinţi, Constantin Sârbulescu, care este şi preşedintele consiliului judeţean, s-a dorit scoaterea în evidenţă a campaniei agresive, pe care, spune vicepreşedintele Sârbulescu, PD-L şi PNL au demarat-o.

Acesta este de părere că în urma actului normativ elaborat de Guvernul României, PD-L şi PNL vor utiliza fonduri considerabile, care provin de la firme apropiate celor două partide şi nimeni nu le va trage la răspundere de unde au acei bani.

„În urma acestui act normativ, cei de la PD-L şi PNL vor utiliza fonduri pentru campania electorală, despre care numai ei ştiu de unde provin. Acest lucru arată clar că se va ajunge la un paradis al spălării banilor şi la finanţarea partidelor în vederea obţinerii unor viitoare şi generoase beneficii“, a spus vicepreşedintele PSD Mehedinţi, Constantin Sârbulescu.

Acesta a adăugat că sponsorii care vor asigura finanţarea campaniei electorale a PD-L şi PNL nu mai au obligaţia să justifice provenienţa banilor şi nici să facă vreo declaraţie în acest sens.

„Nu mi se pare normal ca sponsorii care finanţează campania celor două partide să nu declare de unde au bani pentru susţinere financiară. Acest act normativ elaborat de guvern nu poate fi adus la cunoştinţa oamenilor şi aruncă praf în ochii cetăţenilor. Tocmai din acest motiv, PSD a depus o iniţiativă parlamentară prin care solicită un control riguros al finanţării partidelor, cu atât mai mult cu cât aceste campanii reprezintă un indicator real al corupţiei şi ştim cu toţii acea vorbă veche care spune că «hoţii strigă hoţul!»“, a menţionat vicepreşedintele Sârbulescu.

Exit mobile version