Acasă Local Cadavrul din Dunăre, identificat

Cadavrul din Dunăre, identificat

Cadavrul descoperit duminică, în apele Dunării, la câţiva kilometri de Drobeta Turnu Severin, a fost identificat. Este vorba despre Titina Daia, de 40 de ani, din comuna Rogova, Mehedinţi, care a dispărut de acasă în luna noiembrie a anului trecut.

MEHEDINŢI. În urma reportajelor apărute în ultimele zile, soţul Titinei Daia s-a prezentat ieri-dimineaţă la sediul poliţiei portuare, cerând să vadă cadavrul abia descoperit. Ajuns la morgă, bărbatului i s-au confirmat presupunerile: femeia moartă era chiar soţia lui, dispărută de acasă din noiembrie, anul trecut.

Soţul a povestit că, pe 4 noiembrie 2007, Titina a plecat de acasă să-şi viziteze nişte rude care locuiesc în apropiere de Drobeta Turnu Severin. Din ziua aceea, femeia nu s-a mai întors acasă.

Conducerea poliţiei portuare din Drobeta Turnu Severin declară că nu se poate pronunţa deocamdată cu privire la cauzele decesului. Abia în urma rezultatelor necropsiei, care se vor afla peste câteva zile, se va stabili cu exactitate în ce împrejurări a ajuns femeia în stufărişul de pe malul Dunării şi cum a fost ea ucisă.

„Cadavrul femeii a fost descoperit pe 6 aprilie, plutind pe Dunăre, în stare avansată de putrefacţie. Acesta a fost preluat de Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, la data aceea neputându-se identifica persoana. În urma reportajelor care au apărut la televizor şi în ziare, în această dimineaţă (ieri – n.r.) s-a prezentat la noi un cetăţean, care a spus că este posibil să fie vorba despre soţia lui, aceasta dispărând de acasă în urmă cu un an. După ce bărbatul a fost dus să identifice cadavrul, el a confirmat că este vorba despre soţia lui, Titina Daia, de 40 de ani, din comuna Rogova. Încă nu am putut stabili împrejurările în care a fost ucisă femeia, aşteptăm rezultatele necropsiei“, a spus inspectorul poliţiei portuare, Romulus Serafim.

Exit mobile version