Acasă Local Cadavru mutilat, pe malul Dunării

Cadavru mutilat, pe malul Dunării

 

Un pescar a descoperit ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe malul Dunării, la 13 kilometri de Drobeta Turnu Severin, cadavrul mutilat al unei femei.

Poliţiştii din Drobeta Turnu Severin au demarat o anchetă pentru a afla identitatea femeii, al cărei cadavru a fost descoperit pe malul Dunării. Femeia are în jur de 1,50 înălţime, poartă la pantof numărul 37 şi era îmbrăcată în pantaloni negri, o cămaşă albă şi vestă verde. Trupul femeii este pe jumătate mutilat, jumătate din mâna dreaptă lipseşte, iar piciorul stâng este rupt, probabil devorat de animalele sălbatice din zonă.

O echipă de medici de la Serviciul Medicinei Legale din Drobeta Turnu Severin, doi poliţişti de la Serviciul Poliţiei Portuare şi un criminalist au sosit de îndată la faţa locului. Asupra femeii s-au găsit într-un buzunar nişte bani, câteva bancnote de un leu şi una de cinci lei.

Bărbatul care a descoperit cadavrul a crezut iniţial că este o păpuşă, dar, când s-a apropiat, şi-a dat seama că era vorba despre un om. „Când m-am apropiat, am văzut că era un cadavru de om. Am sunat imediat la poliţie. Să nu fie Elodia lui Cioacă, dacă are tot 1,50 metri ca dispăruta? Aşa am auzit la televizor, că este scundă şi poartă la picior cam 37“, a spus Constantin I. Bobâlcă, de 42 de ani, din comuna Hinova, judeţul Mehedinţi.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, urmând ca astăzi să se efectueze necropsia.

Exit mobile version