6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMotociclist rănit

Motociclist rănit

MEHEDINŢI. Un motociclist din Drobeta Turnu Severin a fost rănit luni seară, după ce a fost lovit de un autoturism Dacia Logan.

Tânărul de 21 de ani se deplasa cu o motocicletă Kawasaki cu viteză destul de mare, potrivit martorilor, iar şoferul maşinii nu a oprit la stop, accidentându-l.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că motociclistul nu avea permis de conducere. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a acestuia, fiind transportat la Secţia de urgenţă a Spitalului Judeţean din municipiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. „S-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 184, alin. 1 şi 3, din CP, şi art. 86, alin. 1, din OUG nr. 195/2002 republicată“, a spus Carin Sică, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Nu este prima dată când se întâmplă astfel de accidente. Zilnic au loc curse de motociclete, în urmă cu aproximativ două luni, un copil de 14 ani şi un bărbat de 45 de ani decedând din cauza acestor teribilişti.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS