Acasă Local Demişi pe site

Demişi pe site

MEHEDINŢI. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a fost demisă printr-un comunicat de presă postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii, www.m.s.ro., pe 28 martie.

Managerul şi directorul tehnic al ambulanţei din Drobeta Turnu Severin nu au primit nici un act oficial de demitere.

Ca urmare a raportului de control şi a propunerilor echipei care a făcut verificările, ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolaescu, a dispus revocarea din funcţii a managerului general interimar dr. Ene Horia (foto) şi a directorului tehnic interimar Nicuşor Cîtu şi numirea unor persoane care nu au avut interese cu vreun serviciu de ambulanţă privat din judeţ.

Dacă managerul interimar Ene Horia nu a dorit să comenteze decizia luată, directorul tehnic este dispus să acţioneze ministerul în judecată.

„Eu sunt la serviciu şi voi munci până atunci când la sediul ambulanţei va veni un act oficial de demitere. Nu cred că un comunicat de presă postat pe site-ul ministerului poate ţine loc de o adresă oficială. Dacă şi în adresa oficială care poate, într-un final, va veni şi la noi sunt stipulate aceleaşi motive de demitere, eu voi da Ministerul Sănătăţi în judecată“, a declarat directorul tehnic al SJA Mehedinţi, Nicuşor Cîtu.

Exit mobile version