13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr electrocutat la Petroşani

Tânăr electrocutat la Petroşani

Un adolescent de 15, din Petroşani, a murit electrocutat în incinta unei foste staţii de preparare a cărbunelui, de la Livezeni. Poliţiştii spun că au fost sesizaţi prin serviciul 112 că în acel loc se afla un băiat decedat. În urma autopsiei, medicii legişti au declarat că moartea adolescentului a fost una violentă.

„Între celulele de transformare nr. 14 şi 15 există un culoar de trecere care are lăţimea de un metru, loc în care a fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin. Trecând la examinarea cadavrului, s-a constatat că vârfurile degetelor de la mâna stângă erau arse, iar în zona abdomenului erau pete de culoare violacee, iar pe corp nu se observă urme vizibile de violenţă. Persoana era îmbrăcată cu pantaloni şi bluză de trening, iar în picioare avea cizme de cauciuc”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Locul în care a fost găsit adolescentul decedat era semnalizat de o bandă roşie cu alb, inscripţionată cu semnalul de avertizare „ÎNALTĂ TENSIUNE. PERICOL DE ELECTROCUTARE“.

Poliţiştii mai spun că lângă cadavru a fost găsită o cheie fixă, de mărimea 14,15, existând posibilitatea ca tânărul să fi vrut să fure material feros din incinta celulei electrice. Cercetările continuă, pentru identificarea cauzelor care au dus la decesul băiatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS