17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Cheeta a împlinit 76 de ani

Unul dintre cele mai cunoscutre animale vedete de film, maimuţa Cheeta, a împlinit 76 de ani. După cum informează site-ul Yahoo!News, chiar dacă au trecut 76 de ani de când Cheeta a fost luată din jungla africană şi adusă la Hollywood ca să joace în filmul „Tarzan“, cimpanzeul se simte foarte bine şi se bucură de plăcerile vieţii în California. Printre activităţile preferate ale partenerei lui Tarzan se numără pictura şi cântatul la pian. În plus, Cheeta „lucrează“ la propria biografie, care se preconizează a fi publicată la toamnă. Cheeta are o carieră cinematografică ce poate fi invidiată de mulţi actori de marcă, ea apărând în aproximativ 50 de filme.

Casă lovită de 60 de maşini

O maşină a lovit săptămâna trecută faţada unei case din localitatea olandeză Rotem, în care au mai intrat până acum 59 de autovehicole. În urma incidentului, care nu s-a soldat cu răniţi, şoferul au fugit. Poliţiştii au descoperit după puţin timp un Peugeut 206 care era avariat pe partea dreaptă. Autoturismul se pare că aparţine unei persoane originare din Schimmert, iar poliţiştii cred că este vorba despre autorul incidentului. În ceea ce-i priveşte pe proprietarii casei, aceştia nu s-au declarat foarte surprinşi de accident. „Ne-am obişnuit ca maşinile să-şi încheie cursa în faţada casei noastre. Alte 59 de autovehicule au intrat în zid. Probabil, dacă şoferul ar fi ştiut că nu este primul, nu ar mai fi fugit. Casa noastră este situată într-o curbă extrem de periculoasă şi, dacă şoferii nu sunt vigilenţi, ajung în zid. De multe ori am glumit spunând că până la urmă o să intre un tir peste noi în casă“, a declarat proprietarul locuinţei.

Ricky Martin – implicat în lupta împotriva traficului cu copii

Cântăreţul Ricky Martin se implică foarte serios în lupta împotriva exploatării minorilor şi împotriva traficului de copii în Cambogia. După cum informează site-ul Yahoo!News, vedeta portoricană s-a întâlnit recent cu ministrul cambogian de interne, Sar Kheng, pentru a discuta despre măsurile ce trebuie luate în vederea eradicării traficului cu copii. De asemenea, Ricky a vizitat mai multe organizaţii nonguvernamentale care militează pentru această cauză. Cântăreţul a abordat pentru prima dată această problemă în luna februarie, în timpul desfăşurării unei conferinţe a ONU la Viena, care a atras implicarea mai multor personalităţi, printre care actriţa Emma Thompson şi prima doamnă a Egiptului, Suzanne Mubarak.

Giorgio Armani creează pentru Alicia Keys

Garderoba pentru viitorul turneu al cântăreţei americane Alicia Keys va fi în întregime creată de renumitul designer vestimentar Giorgio Armani. După cum informează site-ul Yahoo!News, prietenia dintre cei doi s-a consolidat în urma unui şir lung de colaborări: spectacolul de binefacere One Nigth Only, în anul 2006, toaletele artistei pentru festivităţile de decernare a premiilor Grammy, în 2006, şi American Music Awards, în 2007. Costumele realizate pentru viitorul concert vor fi inspirate din colecţiile Armani, iar culorile predominante vor fi alb, negru, auriu, argintiu, albastru şi violet. Armani va crea şi o pereche de jeanşi speciali pentru cântăreaţa americană, care se vor numi Jeans „Alicia“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS