5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal cu focuri de armă

Scandal cu focuri de armă

Două grupuri formate din patru tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, au pus pe jar poliţia municipiului, dar şi vecinii acestora, din cauza unui scandal izbucnit din motive pe care doar protagoniştii le ştiu. În seara de vineri spre sâmbătă, agenţii de la IPJ Mehedinţi au fost anunţati că pe Calea Timişoarei s-au auzit focuri de armă. Echipajele de poliţie i-au depistat pe Ionuţ N., de 23 de ani, Marian N., de 25 de ani, care făceau parte dintr-un grup, şi pe Viorel B., de 27 de ani, şi Claudiu U., de 27 de ani, care alcătuiau grupul rival. Oamenii legii au reuşit să aplaneze conflictul, dar nu au aflat motivul certei.

În timpul scandalului, Claudiu U. a scos un cuţit confecţionat artizanal, cu lungimea de 50 cm, iar Ionuţ N., rivalul său, a tras două focuri în plan vertical cu un pistol cu bile de cauciuc, încercând să liniştească apele. Tânărul Ionuţ N. are permis de portarmă.

Poliţiştii au confiscat cuţitul şi pistolul în vederea cercetărilor, iar în cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunilor de uz de armă neletală fără drept şi port fără drept în locuri publice al cuţitului.

„Cele două arme au fost ridicate pentru cercetări, iar celor patru li s-au întocmit acte premergătoare pentru infracţiunile comise“, a declarat Carin Sică, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că astfel de conflicte se întâmplă frecvent şi că respectivele grupuri de tineri scandalagii sunt constituite de mult timp, dar nimeni nu le face nimic. „E de groază ce se întâmplă aici. Fac curse de maşini şi motoare, nu poţi să traversezi seara strada, să mergi până la magazin, că trec ca nebunii, nici nu îi vezi. Acum am auzit că au şi pistoale“, a spus speriată o vecină a acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS