14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei minore dispărute

Trei minore dispărute


Poliţia Municipiului Băileşti a fost sesizată luni despre faptul că Irina Florentina Văduva, de 16 ani, din localitate, a plecat de acasă joia trecută şi nu a mai venit. În aceeaşi zi, părinţii Mariei Muşat, de 16 ani, tot din Băileşti, au sesizat poliţia că fiica lor a plecat şi ea de acasă acum o săptămână. Din primele verificări s-a stabilit că minorele au plecat împreună, spunându-le colegilor de clasă că vor merge în Craiova, la prieteni. Florentina Văduva are 1,70 metri înălţime, 52 de kilograme, părul negru, lung, până la nivelul umerilor, ochi căprui, ten măsliniu. Maria Muşat are 1,65 m înălţime, 60 de kilograme, părul castaniu, vopsit negru, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui. Ca semn particular, are un neg pe mâna dreaptă, la articulaţia degetului mijlociu.

Poliţiştii din Bistreţ au fost sesizaţi marţi că o tânără de 15 ani, Cristina Ciovică, din localitate, a plecat de acasă pe 19 martie şi nu s-a mai întors. Poliţiştii au stabilit că minora a plecat de la domiciliu cu prietenul său, Cosmin, în municipiul Craiova. Aceasta are 1,65 metri înălţime, 45 de kilograme, părul negru, lung, până la nivelul umerilor, ochi verzi.

Persoanele care pot da relaţii cear ajuta la găsirea celor trei tinere sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII