10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a împuşcat cu arma de vânătoare

S-a împuşcat cu arma de vânătoare

MEHEDINŢI. Moarte învăluită în mister. Un mehedinţean s-a împuşcat în cap cu o puşcă de vânătoare. Rudele şi vecinii nu îşi explică gestul bărbatului.

„Nu pot să îmi explic ce motiv avea să se împuşte. Era un om bun. Au rămas doi copii pe drumuri“, a spus Gavrilă Dragomir, vecinul bărbatului care a murit.

Ion Siminică avea 40 de ani şi deţinea de cinci ani o puşcă de vânătoare. Cadavrul bărbatului a fost găsit de familie în camera în care era păstrată arma. „Am auzit ţipete pe la ora 7.00 şi am mers să văd ce s-a întâmplat. Era mort în cameră, împuşcat în cap. Pereţii erau plini de sânge. Nu ştiu ce motiv a avut să se omoare“, a spus sora îndurerată.

Vecinii lui Siminică spun că nu îşi dau seama dacă s-a împuşcat accidental, însă toţi ştiau că era un vânător iscusit. „Nu cred că a fost un accident, pentru că era cel mai bun vânător din sat, avea puşca de cinci ani. Nu cred că a lăsat arma încărcată. Aseară am vorbit cu el şi nu mi-a spus nimic“, a spus un coleg de muncă al mehedinţeanului care s-a împuşcat.

Poliţiştii au găsit cadavrul lui Ion Siminică şi spun că nu a fost un accident. „Am găsit cadavrul bărbatului întins pe pat, cu arma lângă el. S-a împuşcat în cap, iar glonţul a ieşit în perete la o distanţă de doi metri, fapt din care rezultă că nu avea cum să fie accident“, a spus Dan Pătruţescu comisar-şef IPJ Mehedinţi.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală din Mehedinţi şi a fost transportat la laborator pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS