16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPNL Gorj, mai bine pregătit pentru alegeri

PNL Gorj, mai bine pregătit pentru alegeri

GORJ. Liderul filialei gorjene a Partidului Naţional Liberal (PNL), Dan Ilie Morega, va candida la alegerile generale din iunie pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean. Cu toate că acesta nu a fost prezent la conferinţa de presă, colegii de partid i-au anunţat încă o dată candidatura. Deputatul liberal Pantelimon Manta a anunţat că Dan Ilie Morega a fost deja validat de Delegaţia Permanentă pentru a candida la funcţia respectivă. „Jocul democratic ar trebui să aibă ca rezultat schimbarea conducerii actuale a CJ Gorj, pentru că realizările acesteia nu ar fi ieşite din comun astfel încât să perpetueze o şefie a Partidului Social Democrat“, a afirmat Manta.

Acesta consideră că, deşi în prezent între filialele gorjene ale PNL şi PSD există o bună înţelegere, nu se poate vorbi totuşi de o colaborare în viitoarele alegeri locale. „Fiecare cu voturile sale. Vom lupta ca să obţinem cât mai multe. Este o luptă politică şi o vom duce aşa cum trebuie în viitoarea campanie electorală. Sperăm să obţinem 15% din voturile pentru consiliul judeţean, mă refer la consilieri. Pentru primăriile din judeţ avem candidaţi viabili şi ne aşteptăm la rezultate bune“, a declarat Pantelimon Manta. Acesta a mai spus că, de doi ani, reprezentanţii PNL Gorj poartă discuţii cu Dorin Taşcău, actualul candidat pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu. Acesta a fost până de curând membru al filialei judeţene a PSD.

Până în prezent, pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean şi-au anunţat candidatura Ion Călinoiu, actualul ocupant al fotoliului, din partea PSD, Sabin Popescu – Partidul Conservator şi Dan Ilie Morega – PNL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS