11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjL-a bătut pentru o plasă de alimente

L-a bătut pentru o plasă de alimente

GORJ. Un gorjean în vârstă de 30 de ani, din localitatea Negomir, a bătut un consătean şi i-a furat o sacoşă în care avea alimente şi 200 de lei.

Duminică seară, Aurelian Murgescu s-a întâlnit cu Nicolae Mitu, de 52 de ani, localnic din satul Borăscu, şi, profitând de întuneric, l-a lovit pe acesta, luându-i plasa cu mâncare şi banii. Aşa cum s-a declarat ulterior, cu ceva vreme înainte, cei doi bărbaţi consumaseră împreună băuturi alcoolice, la o cârciumă din satul Nucet. Aprins de băutură, Aurelian Murgescu a început să se certe cu Mitu, dar acesta nu l-a luat în seamă, plecând liniştit către casă. Agresorul nu a renunţat însă la scandal: l-a urmărit pe Mitu pe uliţa satului, unde l-a atacat fără milă.

În urma efectuării investigaţiilor, Aurelian Murgescu a fost reţinut de poliţiştii gorjeni pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Recidivist – condamnat anterior la închisoare tot pentru o tâlhărie – bărbatul mai are de executat un rest de pedeapsă de circa doi ani din cei şase pe care îi primise la condamnarea în urma căreia s-a ales cu cazier. În prezent, o instanţă de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. În cazul în care va fi condamnat pentru fapta comisă duminică, bărbatul va executa şi restul de pedeapsă rămasă după eliberarea condiţionată din 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS