11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Viteza ucide

Un bărbat a murit pe loc, iar altul a ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident de circulaţie petrecut sâmbătă, la ieşirea din comuna Stoicăneşti, judeţul Olt. Constantin Niţă, de 55 de ani, din Izvoarele, se deplasa la volanul unui autoturism Volkswagen Passat. Potrivit poliţiştilor, din cauza vitezei mari cu care acesta se deplasa, şoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a izbit puternic de un cap de pod şi apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto şi-a pierdut viaţa pe loc. Marius L., de 40 de ani, din Bucureşti, pasager în maşină, a fost rănit grav, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Victima a fost diagnosticată cu politraumatism şi a rămas internată pentru supraveghere medicală şi tratament de specialitate.

Poliţiştii care au mers la locul accidentului pentru cercetări spun că evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de trafic. Tot aceştia mai spun că nici şoferul şi nici pasagerul din dreapta sa nu purtau centura de siguranţă şi că nu s-a putut stabili dacă bărbatul de la volan deţine sau nu permis de conducere. Cercetările continuă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS