6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPoliţist comunitar, agresat în stradă

Poliţist comunitar, agresat în stradă

Un poliţist comunitar, angajat la Serviciul de ridicare a autoturismelor parcate necorespunzător pe străzile din Târgu Jiu, a fost agresat de un şofer.

Minel Durlă, angajat de mai bine de zece ani în cadrul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, a fost agresat de un şofer nervos. Între cei doi bărbaţi mai avusese loc o discuţie în urmă cu trei zile. „La începutul săptămânii i-am ridicat maşina pentru că era parcată necorespunzător. Atunci mi-a zis că va băga cuţitul în mine dacă îi mai iau vreodată maşina. S-a rezumat la înjurături. Dar joi a sărit la gâtul meu, m-a zgâriat cu degetele pe faţă şi m-a înjurat fără să îi fac nimic“, a povestit Minel Drulă.

Poliţistul şi şoferul autoutilitarei care ridică maşinile din municipiu erau ocupaţi cu fotografierea altui autoturism, când agresorul a oprit maşina lângă ei şi a început să-l înjure pe poliţist.

 

Poliţistul a depus plângere

 

Rănit la unul dintre ochi, poliţistul comunitar s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Gorj. „Am certificat de la medicii legişti şi am de gând să apelez la toate căile pentru ca agresorul să plătească. Voi urma toate căile legale. Am avut noroc totuşi, pentru că în zona centrului, unde ne aflam, a apărut un poliţist care l-a identificat pe agresor, scăpându-mă din mâinile lui“, a mai spus Minel Drulă.

Poliţistul a depus plângere împotriva şoferului. „Este inadmisibil să se întâmple aşa ceva pe o stradă din centrul unui municipiu. Eram pe Victoria. Cât tupeu poate să aibă cineva ca să sară la gâtul unui om al legii? Ne făceam doar meseria!“, a spus Vasile Brânzan, şoferul autoutilitarei de tractări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII