22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljElectrocutaţi în timp ce săpau

Electrocutaţi în timp ce săpau

Doi bărbaţi din localitatea doljeană Poiana Mare au murit electrocutaţi luni, în timp ce săpau o fântână în curtea unei femei din Calafat.

Poliţiştii au fost sesizaţi că Ion Minoiu, de 45 de ani, şi tatăl acestuia, Petre Minoiu, de 71 de ani, au decedat în timp ce forau o fântână în curtea Violetei Torliu, de 53 de ani, din localitate. La faţa locului s-au deplasat o echipă operativă de poliţişti împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat. Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbaţii, împreună cu Dorel Gogoşanu, de 39 de ani, din Calafat, în timp ce săpau fântâna, au ridicat o ţeavă din metal care a făcut arc electric cu reţeaua de 20.000 de volţi ce traversa terenul în zona respectivă. Dorel Gogoşanu a fost transportat la Spitalul din Calafat, însă a refuzat internarea şi a plecat imediat după ce a primit îngrijiri medicale.

Cei trei bărbaţi nu erau angajaţi la vreo societate comercială, ci lucrau în mod voluntar, se mai arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţeană (IPJ) Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII