Acasă Local Încă un elev agresat la şcoală

Încă un elev agresat la şcoală

Un elev al unui liceu din Craiova a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova miercuri dimineaţă, după ce a fost bătut şi împins într-o fereastră de doi colegi mai mari.

Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de medicii Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a prezentat un tânăr, care a afirmat că a fost agresat în incinta liceului în care învaţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în aceeaşi zi, în jurul orei 9.00, Marian N., de 15 ani, din Gângiova, elev al Colegiului Tehnic „Ion Mincu“, a fost lovit cu pumnii de Florin L., de 17 ani, din Drănic, şi de Florin Zamfir, de 18 ani, din Predeşti, elevi la acelaşi liceu. Poliţiştii au mai aflat că, în timpul conflictului, Marian a fost împins de Florin L. într-o fereastră al cărei geam s-a spart şi l-a rănit la cap. Victima a fost transportată la spital, unde medicii au stabilit că are o tăietură în zona tâmplei, fiindu-i acordate îngrijirile medicale. Poliţiştii i-au sancţionat pe cei doi elevi bătăuşi cu câte 200 de lei şi continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, cel mai probabil, celor doi tineri li se va scădea nota la purtare, însă este posibil să primească şi alte sancţiuni după ce cazul va fi analizat de o comisie a liceului.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version