Scurte ştiri

Autori


Utilaj forestier căzut de pe pod

VÂLCEA. Un bărbat este cercetat de poliţiştii vâlceni după ce utilajul forestier pe care îl conducea a căzut de pe un pod, rupând aproximativ 25 de metri de balustradă din fier. În urmă cu două zile, lucrătorii Postului de Poliţie Şirineasa au fost sesizaţi că un utilaj forestier a căzut de pe podul ce trece peste râul Luncavăţ, rupând balustrada. În urma verificărilor s-a stabilit că se confirmă cele sesizate, fiind găsit răsturnat în prundul râului un autovehicul neînmatriculat, care în cădere a rupt balustrada din fier a podului pe o distanţă de aproximativ 25 de metri. În urma accidentului, conducătorul auto, Dumitru N., de 42 de ani, din comuna Tomşani, judeţul Vâlcea, nu a suferit leziuni. Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi pentru distrugere.

Iuliana ROŞCA

A murit intoxicat în propria locuinţă

VÂLCEA. Un bărbat a sfârşit tragic după ce locuinţa în care se afla a luat foc de la un rest de ţigară. Lucrătorii Postului de Poliţie Fârtăţeşti au fost sesizaţi telefonic marţi, în jurul orei 7.15, cu privire la faptul că la locuinţa lui Nicolae O., de 50 de ani, din localitate, a izbucnit un incendiu, în urma căruia proprietarul a fost găsit decedat în locuinţă. În urma cercetărilor s-a stabilit că în noaptea de luni spre marţi, din cauza unor resturi de ţigări aruncate neglijent în locuinţă, s-a produs incendierea uşii de acces în cameră. Nicolae O., aflat în interior, a decedat, fiind intoxicat. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Bălceşti, care a efectuat cercetarea, pe corpul victimei nefiind găsite urme vizibile de violenţă. Bărbatul locuia singur şi seara a fost văzut de vecini într-o stare avansată de ebrietate. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Bălceşti pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

Iuliana ROŞCA

Dosare penale pentru transport ilegal


de persoane

VÂLCEA. Lucrătorii din cadrul Poliţiei Rutiere Drăgăşani împreună cu cei de la Postul de Poliţie Suteşti şi reprezentanţi ai DGFP Vâlcea au efectuat un control pe linia legalităţii transportului de persoane. Oamenii legii l-au depistat pe raza comunei Suteşti pe Gheorghe G., de 35 de ani, care transporta cu un microbuz 18 călători fără a avea licenţă de transport, de execuţie pentru vehicul sau de execuţie traseu. Atât conducătorului auto, cât şi administratorului firmei de transport le-au fost întocmite dosare de cercetare penală. Tot cu ocazia acestei acţiuni, au fost reţinute două permise de conducere şi au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.600 de lei.

Iuliana ROŞCA

S-a jucat cu focul

VÂLCEA. Lucrătorii Postului de Poliţie Creţeni au fost sesizaţi marţi, în jurul orei 13.45, că la locuinţa lui Marin S., de 55 de ani, din localitate, s-a produs un incendiu. Deplasându-se la faţa locului, aceştia au constatat că acoperişul imobilului ardea, însă în urma acţiunii pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Drăgăşani incendiul a fost stins. Nu au fost înregistrate victime, locuinţa fiind distrusă în proporţie de 45%. Până la stingerea incendiului au ars structura din lemn a acoperişului casei pe aproximativ 40 de metri pătraţi, mobilierul din două încăperi şi aproximativ zece metri pătraţi dintr-o magazie din lemn. După aproape o oră de eforturi, pompierii militari au reuşit să stingă incendiul înainte ca acesta să se extindă la construcţiile învecinate. Potrivit unei prime estimări efectuate la faţa locului, valoarea pagubelor este de 25.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate de 80.000 de lei. În urma cercetărilor s-a stabilit că incendiul s-a produs după ce S.I., de şapte ani, fiul proprietarului, s-a jucat cu chibriturile.

Iuliana ROŞCAComenteaza acum

Alte stiri

21 mai 2019

Mehedinţi: Cetăţean sârb, depistat la muncă ilegală

Polițiștii de imigrări din Mehedinți, în urma unei acțiuni întreprinse pe linia prevenirii și combaterii muncii nedeclarate a străinilor, au depistat un bărbat, din Serbia, care desfășura activități lucrative fără aviz de angajare, pe raza ...

Sumarul ediției de joi, 28 februarie 2008

Actualitate

» ACSA, cu 27 de milioane de euro mai scumpă

Local

» Locuinţe ANL, doar până la 38 de ani
» Acces liber la documentele PCR
» Scurte ştiri
» PSD îşi trimite adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean
» Amenzi usturătoare de la Garda de Mediu
» Prostituate sancţionate
» Bărbatul mort pe stradă, identificat
» Hoţ de biciclete, depistat de jandarmi
» Poliţia Comunitară, mai scumpă
» Liberalii nu fac alianţe cu pedeliştii
» Averile ilicite ale demnitarilor se confiscă
» Senatorii au decis majorarea alocaţiilor familiale complementare
» Incendiu la Primacons Grup
» Bacalaureatul, obligatoriu pentru primari
» Prins în timp ce încerca să mituiască un poliţist
» Angajaţii Esox stau cu frica în sân
» Dacă nu modernizăm sistemul de învăţământ, sacrificăm România
» Primării ţepuite de firme de consultanţă
» Uninominal la pachet cu privatizarea Daewoo
» A introdus mercur în ţară
» Navă eşuată pe Dunăre
» ROVIGO a intrat în pâine la ICM
» Grevă de două ore în administraţie
» Şefii minerilor, penalizaţi pentru indisciplină

Dolj

» „Diversiune manipulativă“ contra „răpiri KGB-iste“
» Concursuri la IPJ Dolj

Gorj

» O nouă rută de transport în comun în Târgu Jiu
» Spectacol de teatru gratuit pentru femei
» Jurnaliştii gorjeni, prieteni ai Protecţiei Civile
» Incendiu la Bâlteni
» Un hoţ a întrerupt legăturile telefonice între două staţii CFR
» Program de împăduriri în Gorj
» Au obţinut credite bancare cu acte false
» Poliţiştii comunitari, cu ATV-urile după cai

Sport

» Scurte ştiri
» SCM-U organizează turneul semifinal
» Sorin Toacsen şi-a aniversat ziua prin muncă
» Mergem să câştigăm
» Fotbal feminin la Craiova
» Oltenia îşi ştie adversarii
» Obiectiv în Zăvoi – promovarea
» Pandurii vor în careul de aşi
» Dănănae stă două etape

Magazin

» HOROSCOP
» Definiţi-vă talia cu cremă remodelantă
» Tunsorile primăverii 2008
» Scurte ştiri

Opinii

» Florinel se mărită!
» Scandaluri noi la practicile vechi

Top