10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins în timp ce încerca să mituiască un poliţist

Prins în timp ce încerca să mituiască un poliţist

VÂLCEA. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Vâlcea (DGA) au prins marţi un cetăţean în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu suma de 300 de lei. În urmă cu câteva zile, la DGA
s-a prezentat un agent din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea, Biroul de Investigaţii Criminale, care a formulat un denunţ. Poliţistul a povestit că Dragoş H. i-a oferit în repetate rânduri diverse sume de bani, pentru a-l convinge să-i restituie mai multe bunuri ridicate în vederea confiscării. Pe 4 februarie, în urma unei sesizări, poliţistul a efectuat un control la sediul firmei administrate de Dragoş H.

În urma acestei acţiuni, s-a confiscat aparatură audio auto, deoarece administratorul Dragoş H. nu deţinea documente şi nici nu a putut justifica provenienţa mărfii. Ulterior, cetăţeanul l-a contactat de mai multe ori pe poliţist, propunându-i ca, în schimbul restituirii bunurilor confiscate, să-i dea un DVD player şi 300 de euro.

În urma denunţului, ofiţerii DGA au organizat flagrantul, cetăţeanul fiind prins în timp ce îi oferea poliţistului 300 de lei, banii reprezentând un avans la mita promisă. Procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate a lui Dragoş H. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU