15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPSD îşi trimite adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean

PSD îşi trimite adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean

OLT. Până la anunţata întoarcere a „generalului“ Kovacs la cârma Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, de la 1 martie, consilierul judeţean PSD, Marilena Nuţă, va ocupa postul de inspector şcolar general adjunct în echipa de conducere a ISJ.

Gheoghe Chiţu urmează să se întoarcă la Caracal, după ce a refuzat să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct, organizat în urmă cu două săptămâni. La acel moment se lua în calcul totuşi prelungirea deciziei tot pentru Chiţu, până la organizarea unui nou concurs, aşteptat în termen de 30 de zile. Negocierile dintre PSD şi PNL par să fi stricat anumite socoteli, iar CV-ul Marilenei Nuţă a plecat către Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Marilena Nuţă este fosta directoare a Şcolii nr. 2 Caracal, care a plecat cu mare tam-tam din funcţie, la începutul verii 2005. Schimbarea se efectua în spiritul eliminării directorilor pesedişti, astăzi tocmai carnetul de membru PSD părând să fie atuul pentru revenirea spectaculoasă.

Se aşteaptă şi alte mişcări în ISJ, chiar în cursul săptămânii viitoare, când începe concursul pentru ocuparea posturilor vacante de inspectori. Pentru funcţia de director al ISJ, ocupată în prezent de prof. Emil Vâlcov, unchiul lui Darius Vâlcov, se înregistrează o singură candidatură, cea a pesedistei Felicia Man.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU