„Diversiune manipulativă“ contra „răpiri KGB-iste“

Autori


Campania electorală încinge spiritele între foştii aliaţi de la Dolj. În timp ce preşedintele liberal Mario Ovidiu Oprea i-a acuzat ieri pe pedelişti că fac mărţişoare cu primarii PNL, secretarul PD-L Gelu Vişan îi încriminează pe liberali de practici KGB-iste cu angajaţii pedelişti de la Direcţia Silvică.

 

Liberalii au acuzat PD-L de folosirea unei strategii de campanie care intră mai degrabă în categoria „diversiune manipulativă“. Preşedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, a declarat ieri că, în localităţile doljene ai căror edili sunt liberali, pedeliştii au fabricat mărţişoare cu numele primarilor liberali şi sigla PD-L, astfel încât oamenii sunt convinşi că primarul lor a trecut la formaţiunea condusă în Dolj de Radu Berceanu. „PD-L a comandat mărţişoare în localităţi cu primari liberali, pe care sunt scrise numele primarului şi pe fond PD-L“, a spus Mario Oprea, dând ca exemplu cazul din Coţofenii din Faţă.

 


Vişan cere demisia directorului Gioancă

 

La auzul acuzaţiilor, nici pedeliştii nu s-au lăsat mai prejos şi au venit la rândul lor cu reclamaţii. Gelu Vişan, secretarul general al PD-L Dolj, a cerut ieri demisia directorului Direcţiei Silvice, Eugen Gioancă, pe motiv că acesta ar fi obligat mai mulţi angajaţi ai direcţiei pe care o conduce să semneze adeziuni la PNL, deşi sunt membri cu acte în regulă şi chiar candidaţi ai PD-L. Consilierul judeţean a folosit drept exemplu cazul candidatului PD-L de la Vela, Doru Vasilescu, care ar fi fost dus în sediul PNL de Gioancă sub ameninţarea că-şi va pierde slujba. „Nu am făcut nici un mărţişor cu primarii PNL. Le e necaz că facem acţiuni de 1 Martie. Mario Oprea şi măreţul Mihai Voicu au ordonat directorului Direcţiei Silvice să cheme membrii PD-L care activează pe funcţii la direcţie şi să îi oblige să intre în PNL. E cazul lui Doru Vasilescu, candidatul nostru de la Vela, care a fost luat pe sus şi dus la sediul PNL, la întâlnire cu Mario Oprea şi Voicu. I-au spus să candideze din partea PNL şi omul a venit disperat la mine. Există alt caz asemănător, cu fratele candidatului nostru de la Mischii, Ilie Popa. PD-L îi cere demisia acestui vestit lăutar Gioancă. Sesizez public Regia Naţională a Pădurilor să nu se mai practice astfel de lucruri pentru că oameni care au fost puşi la direcţie să facă o treabă se ocupă de alte lucruri“, a spus Vişan, care a precizat că directorul Gioancă a ordonat controale doar la pădurarii pedelişti.

În replică la afirmaţiile făcute de Vişan, directorul Eugen Gioancă a declarat că în această perioadă au fost declanşate controale pe linie de silvicultură, dar acestea nu au ca şi criteriu apartenenţa politică a pădurarilor. „Eu fac control în direcţia asta, nu ţin cont de culoarea politică. Nu facem aici decât politică forestieră, eu controlez toţi pădurarii. Doar dânşii au campanie de a lua membrii PNL“, a spus ieri Gioancă.Comenteaza acum

7 Comentarii

 1. unu care se pricepe said:

  aveti mare grija cu astia care ii primiti de la PNL… k nu prea e bine !!!! NU MAI PRIMITI JIGODII DE LA PNL!!!

 2. cristi said:

  Daca GdS-ul da crezare unui violator in serie este grav,dragi cititori nu uitati ca Gelu Visan a VIOLAT o minora si acum face politica sub aripa lui Berceanu,UN VIOLATOR,el vorbeste de practici KGB-iste ,care impreuna cu amanta lui Diana Busoi fosta Inspectoare generala la invatamant au terorizat toti profesori din scolile doljene,impreuna cu betzivanul de Marinescu de la OPC au terorizat toti patroni de magazine din judetz si numai pe criterii politice , a uitat ca pana nu de mult impreuna cu SORICELUL Drignei alerga pe la toti padurari din judetz sa-i terorizeze?Domnul VIOLATOR lasati pe altii sa faca politica locul dumneavoastra este pe Vasile Alecsandri.

 3. vai mama lor! said:

  Mari nerusinati are politica doljeana la varf… Am ajuns rau daca astia doi fac politica. Fordul o sa plece mai repede decat a venit…

 4. RASU LUMII said:

  POVESTESTE-MI FAZA CU VIOLULU CA EU NU O STIU…:))))))))…S I VA ROG NU VA MAI LUATI DE PDLISTI..A ZIS DOMNUL BASESCU CA SINGURII OAMENI CINSTITI ONESTI SI DESTEPTI DIN ROMANIA SUNT IN PDL…:))))))))))))) )

 5. gaby adrian said:

  PDL partid de tot rahatul.Niciunul din sefii sai nu are valoare.sunt toti niste mafioti in frunte cu Berceanu Marie-Jean si Buzatu.Ca sa nu mai vorbim de Solomon care este un bandit ,urat si la propriu si la figurat.Daca o sa-i votati si o sa se3 aleaga e vai de capul pensionarilor si a oamenilor cinstiti.G.

 6. Corectu' said:

  Ba Gaby – Adrian, vezi ca Berceanu cu Marijean l-au inlocuit pe Buzatu cu Groza. Asa ca Solomon o sa fie printre aia cam ca magaru’ printre oi. Aferim !

 7. toti padurarii din dolj said:

  lautarul Gioanca a inceput politica cu stagul . abia asteapta angajatii sa scape de el dupa urmatoarele alegeri sau chiar mai devreme daca se poate . a angajat toti nebunii din judet iar padurile din dolj sunt facute praf din cauza lui .

Alte stiri

13 decembrie 2018

SUA sprijină aderarea României la OCDE

România beneficiază de sprijinul fără echivoc al SUA pentru aderarea cât mai rapidă la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), potrivit concluziilor întâlnirii de la Washington, dintre ministrul Ștefan-Radu Oprea și Wilbur ...

Sumarul ediției de joi, 28 februarie 2008

Actualitate

» ACSA, cu 27 de milioane de euro mai scumpă

Local

» Locuinţe ANL, doar până la 38 de ani
» Acces liber la documentele PCR
» Scurte ştiri
» PSD îşi trimite adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean
» Amenzi usturătoare de la Garda de Mediu
» Prostituate sancţionate
» Bărbatul mort pe stradă, identificat
» Hoţ de biciclete, depistat de jandarmi
» Poliţia Comunitară, mai scumpă
» Liberalii nu fac alianţe cu pedeliştii
» Averile ilicite ale demnitarilor se confiscă
» Senatorii au decis majorarea alocaţiilor familiale complementare
» Incendiu la Primacons Grup
» Bacalaureatul, obligatoriu pentru primari
» Prins în timp ce încerca să mituiască un poliţist
» Angajaţii Esox stau cu frica în sân
» Dacă nu modernizăm sistemul de învăţământ, sacrificăm România
» Primării ţepuite de firme de consultanţă
» Uninominal la pachet cu privatizarea Daewoo
» A introdus mercur în ţară
» Navă eşuată pe Dunăre
» ROVIGO a intrat în pâine la ICM
» Grevă de două ore în administraţie
» Şefii minerilor, penalizaţi pentru indisciplină

Dolj

» „Diversiune manipulativă“ contra „răpiri KGB-iste“
» Concursuri la IPJ Dolj

Gorj

» O nouă rută de transport în comun în Târgu Jiu
» Spectacol de teatru gratuit pentru femei
» Jurnaliştii gorjeni, prieteni ai Protecţiei Civile
» Incendiu la Bâlteni
» Un hoţ a întrerupt legăturile telefonice între două staţii CFR
» Program de împăduriri în Gorj
» Au obţinut credite bancare cu acte false
» Poliţiştii comunitari, cu ATV-urile după cai

Sport

» Scurte ştiri
» SCM-U organizează turneul semifinal
» Sorin Toacsen şi-a aniversat ziua prin muncă
» Mergem să câştigăm
» Fotbal feminin la Craiova
» Oltenia îşi ştie adversarii
» Obiectiv în Zăvoi – promovarea
» Pandurii vor în careul de aşi
» Dănănae stă două etape

Magazin

» HOROSCOP
» Definiţi-vă talia cu cremă remodelantă
» Tunsorile primăverii 2008
» Scurte ştiri

Opinii

» Florinel se mărită!
» Scandaluri noi la practicile vechi

Top