17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjWeekend sângeros pe drumurile din Gorj

Weekend sângeros pe drumurile din Gorj

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere, la sfârşitul săptămânii trecute, pe şoselele din judeţul Gorj. Poliţiştii Serviciului Rutier spun că vinovate pentru decesele produse sunt chiar victimele. Primul accident rutier soldat cu moartea unei persoane a avut loc vineri seară, pe raza localităţii Dragoteşti. Aristică Porodan, de 55 de ani, din Mătăsari, îşi însoţea vitele mergând pe mijlocul drumului, când a fost acroşat de un autoturism condus de Dumitru Baloşin. Din primele cercetări a rezultat că victima se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă în momentul în care a fost lovită de maşină. Bărbatul a decedat la scurt timp, în spital.

Cel de-al doilea eveniment rutier grav s-a produs sâmbătă, în localitatea Bumbeşti Piţic. În acest caz, victimă a fost un bătrân de 76 de ani, care a vrut să traverseze drumul printr-un loc nepermis. Acesta a fost lovit de un autoturism condus de Gheorghe Manole, de 31 de ani, din localitatea Berleşti, judeţul Vâlcea. Poliţiştii care au efectuat cercetările la faţa locului au concluzionat că bătrânul nu s-a asigurat la trecerea drumului, ieşind pur şi simplu în faţa autoturismului, iar şoferul nu l-a mai putut evita.

 

Dormea pe marginea drumului

 

Cel de-al treilea accident mortal s-a produs sâmbătă seară pe raza comunei Drăguţeşti. Victima, un tânăr de 26 de ani, a adormit pe marginea drumului şi a fost călcat de o maşină.

Din cauza întunericului, şoferul acesteia l-a văzut când era prea târziu ca să mai poată face ceva. Victima a murit pe loc, iar poliţiştii spun că bucăţi din trupul său au fost împraştiate pe o distanţă de câţiva metri. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, în toate cele trei cazuri vina aparţine victimelor.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS