14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Ashton Kutcher şi Demi Moore, campioni la domino

Ashton Kutcher, gazda emisiunii „Punk’D“, difuzată la MTV în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 22.00, face echipă bună cu Demi Moore la… domino! Cuplul este înnebunit după acest joc care, se pare, a devenit o modă în cetatea filmului. Ashton şi Demi găzduiesc deseori la Hollywood petreceri în care se joacă domino până noaptea târziu. Celebrul farseur de la MTV şi soţia lui nu sunt singurii pentru care jocul pare să fi devenit un viciu. Printre pasionaţii de domino se numără Sharon Stone, Salma Hayek, Gwen Stefani şi Penelope Cruz.

Mirela MARINESCU

Ana Layevska şi Rafael Amaya s-au mutat împreună

La opt luni după ce au terminat filmările pentru telenovela „Cele două feţe ale Anei“, difuzată Acasă, iubirea dintre protagoniştii Rafael Amaya şi Ana Layevska devine din ce în ce mai puternică. Deşi gurile rele nu dădeau nici o şansă acestui cuplu, Rafael şi Ana au demonstrat că se iubesc cu adevărat şi că formează un cuplu solid, făcându-şi planuri de viitor împreună.

Cea care a anunţat că au decis să se mute împreună a fost Ana: „Am locuit singură în Miami doar două luni şi apoi m-am mutat cu Rafael. Nu a fost ceva planificat, pur şi simplu s-a întâmplat şi mă bucur că am făcut acest pas pentru că ne iubim foarte mult“.

Deşi amândoi cred în căsătorie, consideră că o bucată de hârtie nu le garantează că dragostea va dura şi nici nu îi uneşte mai mult. „Căsătoria nu este atât de importantă. Poţi să fii căsătorit şi să ai cinci copii, dar asta nu te leagă pe veci de persoana respectivă şi există cazuri în care oamenii stau împreună o viaţă fără a fi căsătoriţi“, a declarat Rafael.

Mirela MARINESCU

 

Rachel Bilson a acceptat un rol propus prin SMS

Rachel Bilson, actriţa care interpretează rolul lui Summer Bilson în serialul „Rebel în California“ („The OC“), a primit propunerea de a se alătura echipei filmului „Jumper: Oriunde, Oricând“ („Jumper“) într-un mod mai puţin obişnuit. Pe când se afla în Tennessee, la nunta vărului ei, petrecând alături de familie, Rachel a primit un SMS de la regizorul Doug Liman, în care o întreba ce mai face. „Sunt la o nuntă“, i-a răspuns Rachel. „Nu ce faci acum, ce faci toamna asta?“, a continuat Liman, care voia să ştie dacă Bilson ar vrea să joace alături de iubitul ei, Hayden Christensen, şi de Samuel L. Jackson în filmul „Jumper“, care a avut premiera pe 12 februarie, la New York. După un moment de bulversare, Rachel Bilson a trimis printr-un SMS răspunsul: „Nici o problemă“.

La festivitatea de premiere, Rachel Bilson a ţinut să împărtăşească doamnelor câte ceva despre întâmplările de pe platourile de filmare. „Sunt sigură că toate femeile vor fi încântate să afle că, atunci când e vorba de sărutat, Hayden este un bărbat de nota zece!“, a spus Bilson. Ea a precizat însă că, deşi i-a plăcut să-l sărute pe Hayden, a avut ceva probleme cu scenele de sex din film: „N-o să mă obişnuiesc niciodată cu genul ăsta de scene. E greu şi destul de forţat să interpretezi o scenă de sex cu atâtea camere şi atâţia ochi aţintiţi pe tine“, a adăugat vedeta din „Rebel în California“.

Mirela MARINESCU

Jerry Seinfeld îşi susţine cu DVD-uri echipa de fotbal preferată

Jerry Seinfeld, creatorul serialului „Seinfeld“, difuzat de Pro Cinema în fiecare duminică, de la ora 22.30, îşi susţine echipa preferată de fotbal american, New York Giants, dăruindu-le jucătorilor DVD-uri cu serialul. Comedianul speră că echipa sa favorită va ajunge în finala campionatului dacă îi va trimite vedetei echipei New York Giants, fundaşul Eli Manning, DVD-uri cu serialul preferat al acestuia – „Seinfeld“.

Ideea i-a venit lui Jerry când a aflat că un post de televiziune din Green Bay Wisconsin a scos din program serialul „Seinfeld“ înaintea meciului echipei locale, Green Bay Packers, cu New York Giants, tocmai pentru că serialul este favoritul lui Manning. „Credeţi că o să stau cu mâinile în sân? „Îi voi trimite lui Eli colecţia completă «Seinfeld» pe DVD“, a declarat revoltat Jerry Seinfeld. Pentru că în sport superstiţiile sunt la loc de cinste, Seinfeld vrea să se asigure că echipa sa favorită nu se împiedică de tertipurile adversarilor.

În ceea ce priveşte revenirea sa pe micile ecrane, Seinfeld a spus că este „prea bătrân, bogat şi obosit“ pentru încă un serial de televiziune. Conceput în 1990, „Seinfeld“ a depăşit toate recordurile posibile pentru un show de televiziune, iar cele nouă sezoane ale serialului rulează în continuare cu succes în multe ţări din întreaga lumea.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS