12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţist implicat într-un accident rutier

Poliţist implicat într-un accident rutier

Un poliţist din oraşul Băbeni este cercetat de colegii săi după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Joi, în jurul orei 5.30, agentul de siguranţă publică din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni, în timp ce conducea un autoturism Renault, proprietate personală, pe DN 64, din direcţia Râmnicu Vâlcea către Drăgăşani, aflându-se în timpul serviciului, în localitatea Băbeni nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu o Mazda, condusă în aceeaşi direcţie de Florin C., de 34 de ani, din comuna Baia, judeţul Tulcea.

„În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a lui Giancarlo C., de 64 de ani, pasager pe bancheta din spate a Mazdei, care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul contuzie umăr drept, suspect fractură claviculă dreapta.

El nu a rămas internat în spital“, a declarat subinspector Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări împotriva agentului de poliţie pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS