15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Prinşi la furat

Şapte doljeni, dintre care trei minori, sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au fost prinşi de poliţişti în flagrant.

Un tânăr din Filiaşi s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins că furase o uşă metalică, de la intrarea într-un bloc. Robert Rădoi, de 21 de ani, a fost surprins în noaptea de luni spre marţi, cărând uşa de bloc în spate, de un echipaj de poliţie, aflat în patrulare. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În aceeaşi noapte, de data aceasta în Craiova, patru tineri au fost prinşi în flagrant de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în timp ce dădeau o spargere la un magazin de piese auto, de pe strada Brestei. Poliţiştii i-au identificat pe Marius Grigore, de 21 de ani, Sebastian A., de 16 ani, Florin Tail, de 18 ani, toţi din Craiova, şi pe Livian Gheorghişor, de 18 ani, din comuna Tălpaş. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tinerii au spart magazinul de piese auto, furând şase anvelope, pe care le-au încărcat într-un autoturism Dacia Solenza. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit administratorului societăţii comerciale, iar celor patru tineri li s-au întocmit dosare penale pentru furt calificat.

Luni după-amiază, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Craiova au observat doi minori care, la apropierea lor, au abandonat un casetofon auto şi au fugit în direcţii diferite. Agenţii au reuşit să îi prindă pe craioveanul Rubin V., de 15 ani, şi pe Luigi B., de 11 ani, din comuna Robăneşti. Din cercetări s-a stabilit că ambii minori furaseră în aceeaşi zi un MP3-player, dintr-o utilitară Mercedes, ce aparţine lui Marian M., din Craiova.

Radio-CD-ul, în valoare de 350 de lei, a fost recuperat şi restituit proprietarului. Poliţia continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS