14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCiobani bătuţi cu răngile

Ciobani bătuţi cu răngile

Doi ciobani din Mehedinţi au ajuns luni noapte, în stare gravă, la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, după ce au fost bătuţi cu bestialitate de vecinii lor. Supăraţi că aceştia şi-au făcut stână la marginea satului, chiar lângă o proprietate a lor, membrii unei familii au sărit gardul la stână şi i-au snopit în bătaie cu răngile pe cei doi. „Parcă erau lupii la oi. Pe tata l-au lovit cel mai rău. I-au dat cu ranga în cap de trei ori şi pe spate, iar pe mine m-au lovit în faţă cu o cheie tubulară şi am căzut inconştient“, a spus Viorel Sprâncenatu, una dintre cele două victime.

Ciobanii au fost duşi de urgenţă la spital, unde au fost supuşi mai multor intervenţii chirurgicale. „Au sosit la Secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean din Severin doi cetăţeni din localitatea Dârvari, care au fost victimele unei agresiuni fizice. Cei doi pacienţi au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, suferind mai multe fracturi craniene provocate de corpuri dure“, a spus medicul Cristian Jianu.

Conflictul dintre cele două familii din satul Dârvari este mai vechi, dar până acum niciodată certurile nu au degenerat în bătaie. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „A fost vorba de un conflict spontan între două familii, care sunt în vizorul nostru de mai mult timp. Scandalul a degenerat şi doi dintre membrii familiei Sprâncenatu au ajuns în stare gravă la spital“, a declarat şeful de post din Dârvari, Ion Anuţa.

Agresorii sunt de altă părere şi susţin că ciobanii au început scandalul. Victimele sunt hotărâte să-şi dea vecinii în judecată şi să le ceară daune morale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU