10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBacio îşi pune pirostriile

Bacio îşi pune pirostriile


Cunoscutul interpret şi cantautor târgujian Bacio se pregăteşte să îşi pună pirostriile. Vestea i-a luat prin surprindere pe colegii săi din Karacter Band, care îl acompaniază în spectacole.

 

Bacio s-a hotârât să renunţe la burlăcie şi să îşi pună pirostriile. Mihai Vulpe, pe numele său adevărat, este unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică din Târgu Jiu şi autori de piese, ale cărui apariţii în spectacole şi concerte sunt apreciate de publicul de toate vârstele. Bacio, care are 31 de ani, s-a decis să oficializeze pe 1 martie relaţia cu iubita sa, Irina, tot din Târgu Jiu. Cei doi se cunosc de trei ani şi au rămas împreună în tot acest timp, în ciuda faptului că Mihai şi trupa sa au fost mereu ocupaţi cu spectacolele. Irinei, care a împlinit 25 de ani şi este manager de firmă, nu i-a fost greu să găsească drumul către inima lui Bacio. Cei doi împart nu numai dragostea pentru muzică, ci şi pasiunea pentru economie, fiind absolvenţi ai unei facultăţi de ştiinţe economice: Bacio – la Timişoara, iar Irina – la Bucureşti.

 

Va cânta la nunta sa

 

Bacio nu va fi doar ginere la nunta programată pe 1 martie, ci va cânta pentru cele câteva sute de invitaţi. Acesta susţine că muzica va ocupa un loc la fel de important în viaţa sa şi le pregăteşte surprize fanilor: „Cel mai important lucru este familia… de aici vin echilibrul, liniştea şi puterea. În ceea ce priveşte căsătoria, nu ai ce pierde, aşa cum spunea şi Socrate… «Sfatul meu este să te căsătoreşti. Dacă o să ai o nevastă bună, atunci vei fi fericit, dacă nu, atunci vei deveni filosof… deci nu ai ce pierde»“, a declarat interpretul. Acesta a lansat până acum trei albume oficiale şi a realizat câteva videoclipuri promovate de televiziunile de specialitate din România. Bacio are şi un site, de unde fanii pot afla mai multe despre albumele sale şi despre spectacole: www.baciomusic.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS