15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJandarmii şi-au prezentat rezultatele

Jandarmii şi-au prezentat rezultatele

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Olt a organizat ieri o conferinţă de presă în care a prezentat principalele activităţi şi rezultatele obţinute de jandarmi în ianuarie. La conferinţă au luat parte inspectorul-şef al IJJ, colonelul Valentin Voicu, locotenent-colonelul Dorel Brejoi şi căpitanul Emanuel Botan.

Valentin Voicu a vorbit despre faptul că jandarmii nu mai asigură paza obiectivelor şi transporturile de valori ale BCR de pe raza judeţului Olt, despre cele 230 de locuri scoase la concurs de IJJ, dar şi despre pregătirea personalului. Au urmat discuţii referitoare la programul „Jandarmul, prietenul celor care respectă legea“, demarat de IJJ în decembrie 2007. Nu au fost trecute cu vederea nici dotările unităţii, la sediul acesteia fiind amenajată o sală cu aparatură complexă pentru o mai bună pregătire fizică a personalului, precum şi o sală studiu.

În încheiere, colonelul Voicu a spus că instituţia nu s-a confruntat cu probleme care să împiedice executarea misiunilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS