5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalClienţi Dacia, păcăliţi

Clienţi Dacia, păcăliţi

Compania Dacia a semnalat apariţia unor afişe în oraşele Craiova şi Târgu Mureş, prin care se solicită, în numele uzinei de la Colibaşi, predarea contra unor sume importante de bani a autoturismelor Dacia fabricate între anii 1979 şi 1990. Proprietarii autoturismelor pot intra în posesia sumelor „importante“ de bani dacă le duc şi le predau la un centru de colectare din Piteşti. Pe afişele respective se precizează că acţiunea de colectate a Daciilor vechi este derulată de către compania respectivă în colaborare cu guvernul român.

Fabricantul de automobile Dacia a precizat printr-un comunicat că uzina nu derulează în prezent nici un proiect de colectare a autoturismelor vechi. Pe de altă parte, adresa indicată în anunţurile afişate în Craiova şi Târgu Mureş nu există.

„Dacia a sesizat organele de poliţie în legătură cu această acţiune care constituie înşelăciune faţă de cititorii afişului şi concurenţă neloială faţă de Dacia, cu grave consecinţe asupra imaginii de marcă“, au comunicat reprezentanţii Dacia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS