6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăsescu l-a sunat pe Tăriceanu

Băsescu l-a sunat pe Tăriceanu

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu au discutat despre schimbarea lui Teodor Meleşcanu de la Ministerul Apărării, fără însă a se lua o decizie.

Potrivit NewsIn, premierul Tăriceanu ar fi fost contactat telefonic de preşedintele Traian Băsescu, în timpul şedinţei de luni a Biroului Politic Central al PNL. Băsescu i-ar fi transmis premierului preocuparea sa faţă de schimbarea ministrului apărării înainte cu şase luni de organizarea summit-ului NATO de la Bucureşti, însă preşedintele nu i-ar fi spus că a luat o decizie cu privire la revocarea lui Meleşcanu de la Ministerul Apărării. De altfel, nici premierul nu i-a transmis nominalizarea acestuia.

Amintim că Biroul Politic Central al PNL a decis luni să-l nominalizeze pe ministrul apărării Teodor Meleşcanu la justiţie, urmând ca locul acestuia la apărare să fie preluat de Radu Stroe. Premierul a anunţat că nu va trimite preşedintelui nominalizarea celor doi liberali decât după publicarea motivării deciziei Curţii Constituţionale în cazul Nicolai.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII