21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA spart şase maşini în zece zile

A spart şase maşini în zece zile

Un cunoscut spărgător de maşini a fost prins în flagrant de poliţiştii de la Serviciul de Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un Renault Megane. Cel în cauză este un cunoscut hoţ cu antecedente penale, la Poliţia Drobeta Turnu Severin fiind în lucru numai pe anul 2007 aproximativ 20 de dosare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Tânărul de 26 de ani este un vechi client al poliţiei. De această dată, tânărul a spart şase maşini în zece zile.

„Dobrin C., de 26 de ani, din Strehaia, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Acesta, în noaptea de 9 spre 10 februarie, în jurul orei 23.30, a pătruns prin efracţie într-un Renault Megan, de unde a sustras CD-uri, în valoare de 20 de lei, aparţinând lui Victor G.“, a declarat subinspectorul Carin Sică de la IPJ Mehedinţi.

 

Hoţul nu s-a oprit aici

 

„În aceeaşi noapte, în jurul orei 5.00, Dobrin C., prin acelaşi mod de operare, a sustras un radiocasetofon auto şi o trusă cu capete de şurubelniţă din autoturismul lui Gabriel G., staţionat într-o parcare din zona autogării din municipiu“, a spus Carin.

Ulterior, folosind acelaşi mod de operare, acesta a încercat să sustragă bunuri din alt Renault Megan, aparţinând lui Nicolae B., dar poliţiştii l-au surprins. Hoţul îşi alegea în fiecare seară o parcare, unde spărgea maşinile care nu aveau sistem de alarmă. Cele trei autoturisme erau staţionate într-o parcare de pe Aleea Narciselor din Drobeta Turnu Severin.

De asemenea, în noaptea de 31.01 spre 1.02.2008, agenţii de siguranţă publică de la Poliţia Drobeta Turnu Severin l-au prins în flagrant în timp ce a pătruns prin efracţie în trei autoturisme staţionate în parcări amenajate din zona Crihala. Poliţiştii i-au întocmit acte premergătoare, dar judecătorul a respins propunerea de arestare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU