15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit un om şi s-a ascuns sub pat

A lovit un om şi s-a ascuns sub pat

OLT. Un tânăr din comuna Sprâncenata a lovit cu maşina un om şi a fugit de la locul accidentului. Evenimentul rutier s-a produs dumunică seară, în jurul orei 18.30. Deşi avea permisul suspendat, Ionuţ Zamfirescu, de 21 de ani, s-a urcat în maşină şi a plecat la plimbare. Din cauza neatenţiei în conducere, tânărul şofer l-a acroşat pe Iulian Anton, de 46 de ani, din localitate, care se deplasa pe jos. Din fericire, victima nu a fost rănită grav, dar şoferul a părăsit locul accidentului. Un echipaj de poliţişti însoţiţi de şeful Poliţiei Rutiere, subcomisarul Ilie Roşu, s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.

Potrivit comisarului Nicolae Trifu, din cadrul Poliţiei Rutiere, conducătorul auto a fost găsit acasă, ascuns sub pat.

„Am găsit autorul accidentului la locuinţa sa. Am cerut consimţământul tatălui său să intrăm în casă şi l-am găsit pe şofer sub pat. S-a ascuns pentru că avea permisul de conducere reţinut. El a spus că a băut după producerea accidentului, împreună cu un prieten“, a spus comisarul Trifu.

Ionuţ Zamfirescu este cercetat pentru fugă de la locul accidentului, conducere cu permisul reţinut în vederea suspendării şi va fi trimis în judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS